Handels- og Leveringsbetingelser

Leveringstidspunkt og transport
Levering af varer fra Park Wines's Webshop anses for sket, når kunden har fået varen udleveret. Alle bestillinger sendes med Postnord, hvis ikke andet er aftalt særskilt mellem køber og Parkwine.dk. Dette betyder at varerne sendes indenfor 48 timer efter modtaget ordre. Levering på købers adresse i Danmark, vil derfor normalt ske indenfor 3 dage. Oplyste leveringstidspunkt er vejledende og kan således fraviges.


Risikoen for varerne
 Er varen blevet beskadiget eller forringet, efter at køberen har fået den i hænde, bevarer han sin fortrydelsesret, hvis beskadigelsen eller forringelsen ikke skyldes uagtsomhed eller manglende omsorg fra hans side. Husk at gemme original emballagen, da varen ved evt. reklamation eller skader skal returneres i original emballage.


Reklamation
 Det er din pligt som køber at angive og på forlangende vise, hvordan fejlen eller manglen ytrer sig. Dersom du opdager en fejl, skal du rette henvendelse til Parkwine.dk. Du kan som udgangspunkt kun klage over fejl, der viser sig senest 2 år efter du har fået varen leveret. For varer med begrænset holdbarhed, er din klagemulighed afgrænset af den holdbarhedsperiode, Parkwine.dk har stillet dig i udsigt. Du kan som forbruger vælge om varen skal repareres eller byttes. Undtagelsen til denne hovedregel er, hvis ombytning er umulig eller vil medføre uforholdsmæssige store omkostninger for Parkwine.dk.


Fortrydelsesret
Parkwine.dk yder 14 dages fortrydelsesret, gældende fra den dag du modtager varen. Fortryder du købet, skal Parkwine.dk underrettes herom senest 14 dage efter den dag, du fik varen i hænde. Du har pligt til at returnere varen i væsentlig samme stand og mængde, som den er modtaget, dette er også gældende for den emballage og infoskilte der er på varen. Du skal selv afholde de omkostninger, der er forbundet med at returnere varen. Du kan fortryde et køb ved enten at nægte at modtage varen, ved at overdrage varen til Danske Fragtmænd, eller ved at returnere varen på den angivne adresse.


Oplysningspligt 
Aftaler (købsordrer) kan indgås på dansk eller engelsk og opbevares af virksomheden i 5 år, i henhold til bogføringsloven. Det er ikke muligt at tilgå kontrakten efterfølgende via vores website. Hvis du ønsker, at få tilsendt et nyt eksemplar af kontrakten pr. e-mail, så send en e-mail til: mail@parkwine.dk 

Pris og betaling Parkwine.dk har du mulighed for at betale med Dankort samt internationale kreditkort. Mobilepay er også muligt, kontakt os herom.

Alle priser hos Parkwine.dk - på web-adressen http://www.parkwine.dk er inkl. moms, men ekskl. porto/fragt.