Om Parkwine - En Vinbutik i Aarhus, Viby

Park Wine er en dejlig vinhandel i Aarhus, nemlig i Viby industrikvarter. Og vi har et stort udvalg af vin. Vi sælger både til private og virksomheder. Vi har en masse spændende Rødvin, Hvidvin, Cava, Cremant, Champagne, Dessertvin, Gin, Rom, Whisky osv.

Rudolfgårdsvej 1A
8260 Viby J
Tlf.: 
 +45 5127 0412


Butikkens åbningstider

Torsdag - Fredag 10.00 - 17.00 

Ring til os på tlf.:  +45 51 27 04 12


Salgs- og leveringsbetingelser


Nedenstående salgs- og leveringsbetingelser gælder for alle leverancer fra Parkwine.dk. Betingelserne gælder i det tilfælde, hvor der ikke er indgået andre skriftlige aftaler mellem køber og Parkwine.dk.


Fragtsatser

Pakkeshop         120,00 kr.
Firmaadresse     120,00 kr.   
Privatadresse      120,00 kr.

Leveringstidspunkt og transport


Levering af varer fra Park Wines's Webshop anses for sket, når kunden har fået varen udleveret. Alle bestillinger sendes med Postnord, hvis ikke andet er aftalt særskilt mellem køber og Parkwine.dk. Dette betyder at varerne sendes indenfor 48 timer efter modtaget ordre. Levering på købers adresse i Danmark, vil derfor normalt ske indenfor 3 dage. Oplyste leveringstidspunkt er vejledende og kan således fraviges.

 

Risikoen for varerne


Risikoen for varer bestilt i vor WEBSHOP overgår til køber når fortrydelsesretten efter 14 dage fra modtagelsen er udløbet. Er varen blevet beskadiget eller forringet, efter at køberen har fået den i hænde, bevarer han sin fortrydelsesret, hvis beskadigelsen eller forringelsen ikke skyldes uagtsomhed eller manglende omsorg fra hans side. Husk at gemme original emballagen, da varen ved evt. reklamation eller skader skal returneres i original emballage.

 

Reklamation


Eventuelle fejl eller mangler ved produkter/varer leveret fra Parkwine.dk, skal påberåbes inden 2 måneder efter, at du har opdaget fejlen. Det er din pligt at angive og på forlangende vise, hvordan fejlen eller manglen ytrer sig. Dersom du opdager en fejl, skal du rette henvendelse til Parkwine.dk. Du kan som udgangspunkt kun klage over fejl, der viser sig senest 2 år efter du har fået varen leveret. For varer med begrænset holdbarhed, er din klagemulighed afgrænset af den holdbarhedsperiode, Parkwine.dk har stillet dig i udsigt. Du kan som forbruger vælge om varen skal repareres eller byttes. Undtagelsen til denne hovedregel er, hvis ombytning er umulig eller vil medføre uforholdsmæssige store omkostninger for Parkwine.dk.

 

Fortrydelsesret


Parkwine.dk yder 14 dages fortrydelsesret, gældende fra den dag du modtager varen. Fortryder du købet, skal Parkwine.dk underrettes herom senest 14 dage efter den dag, du fik varen i hænde. Du har pligt til at returnere varen i væsentlig samme stand og mængde, som den er modtaget, dette er også gældende for den emballage og infoskilte der er på varen. Du skal selv afholde de omkostninger, der er forbundet med at returnere varen. Du kan fortryde et køb ved enten at nægte at modtage varen, ved at overdrage varen til Danske Fragtmænd, eller ved at returnere varen på den angivne adresse.

 

Oplysningspligt

 
Aftaler (købsordrer) kan indgås på dansk eller engelsk og opbevares af virksomheden i 5 år, i henhold til bogføringsloven. Det er ikke muligt at tilgå kontrakten efterfølgende via vores website. Hvis du ønsker, at få tilsendt et nyt eksemplar af kontrakten pr. e-mail, så send en e-mail til: mail@parkwine.dk. Pris og betalingParkwine.dk har du mulighed for at betale med Dankort samt internationale kreditkort. Alle priser hos Parkwine.dk - på web-adressen http://www.parkwine.dk er inkl. moms, men ekskl. porto/fragt.